Hasiči

 
  zpět

Hasiči

 »
SDH Dolní Sedlo »

Zprávy »

Zprávy

 

Hasiči z Dolního Sedla hodnotili rok 2013 na výroční valné hromadě

datum zveřejnění: 12.1.2014 zdroj: SDH Dolní Sedlo

 

Jako každý rok jsme zhodnotili uplynulý rok na výroční valné hromadě, které se zúčastnili mimo našich členů i vedení města Hrádek nad Nisou zastoupený starostou J.Horinkou, místostarostou P.Farským, a velitelem Hrádeckých hasičů J.Mottlem a přáteli z Německého Diettelsdorfu.....

 

I přes stísněné podmínky naší klubovny na Dolním Sedle se podařilo uspořádat výroční valnou hromadu v příjemném prostředí. Na úvod byli přivítáni všichni hosté, kteří přijali naše pozvání. Následně členové výboru přednesli své zprávy, ve kterých hodnotili loňský rok. Velitel ve své zprávě promluvil o výjezdech a nezapomněl pohovořit o novém vozidle pro hasiče na Dolním Sedle, které se v současné době dovybavuje. Velitelka žen I.Řeháčková poděkovala ženám za jejich úspěchy a seznámila všechny členy s předáním funkce členky výboru a velitelky družstva. Za její dlouholetou činnost jí bylo výborem SDH poděkováno. Její funkci převzala nová členka výboru Sabina Vietzová.

Starosta sboru poděkoval vedení města za realizaci projektu povodňového skladu, jehož součástí vozidlo je a za realizaci opravy porušených hrází rybníka. Poděkoval všem členům za pomoc s kulturním a společenským životem v obci. Posteskl si nad nedostatkem mladých hasičů, které v minulosti byli vždy elitou okresu.

Starosta i místostarosta města poděkovali za činnost jednotky a za výbornou spolupráci.

Velitel Hrádeckých hasičů vyzdvihl aktivitu hasičů na Dolním Sedle a pohovořil o novém hasičském vozidle.

Součástí programu bylo i ocenění členů za spolupráci a také gratulace k životnímu jubileu J.Chaloupkovi, který 4.1.2014 oslavil 70 narozeniny.

Na závěr programu se podávalo občerstvení...guláš...,který připraqvil K.Matoušek. Následně po schůzi probíhala výborná zábava, jehož součástí byla živá muzika v podání našich členů (I.Vietzová, J.Jirků, S.Vietzová). Akce probíhala až do ranních hodin a věřím, že se všem líbila.

 

 (103 kB)
 (95 kB)
 (85 kB)
 (81 kB)
 (68 kB)
 (81 kB)
 (104 kB)
 (89 kB)
 (73 kB)
 
 
            © 2000-2024 Město Hrádek nad Nisou